FIT.nl

Mijn Vegan voeding dagboek


#18

Heel herkenbaar, die labels lezen, toen ik ook vegan at. :smiley:


#19

Ontbijt: Selderij, gember sap met walnoten, cashewnoten, olijfolie, hennepzaad en appel.


Lunch: Roquette sla mix, sperziebonen, komkommer, tofu reepjes

Dagverslag 12-12-18

Dag 4. 75gram koolhydraten is voor mij niet haalbaar. Ik kom meestal ergens tussen de 90 en 110 gram uit als ik nog blijf variëren in mijn eten.

Ontbijt van 140gram wat resulteerde in 900kcal. Daar kwam nog appel bij en toen zat ik op 990kcal voor een goed vullend ontbijt.

Dagverslag 13-12-18

Mijn macro verhouding zit nu op:
Koolhydraten 20%
Vetten 50%
Eiwitten 30%


#20

31 gram eiwitten en 375 kcal.
150gr paarse spuitjes
250gr broccoli
2 tomaten
1 noten en zaden burger
1 theelepel Jonnie Boer kruidenmix


#21

Ziet er lekker uit zeg :smiley:


#22

780kcal en 215gram aan ontbijt

40gram ongebrande cashewnoten
30gram ongebrande pecannoten
15gram pompoenpitten
15gram hennepzaad
15ml olijfolie
100gram blauwe bessen

Eet smakelijk!


#23

Ik ben zeer onder de indruk van al deze gezonde maar vooral lekkere maaltijden :ok_hand::fist_right::fist_left:


#24

Mijn pokebowl van vandaag…


#25

Lekker Wouter. Wat is dat paarsachtige groente?


#26

Dat zijn rode kool kiemen, erg smaakvol.
Ik koop meestal een bak milde of pittige kiemen bij de Albert Heijn en hier kun je salades of je broodje kaas perfect mee op smaak brengen.


#27

Je kunt straks een vegan restaurant openen. Duurt niet lang meer met al die lekkere recepten. :smiley:


#28

Vegan hamburger met oven frietjes :ok_hand:


#29

Ik heb ook friet gegeten! Met quinoa, Vegan kip stukjes, spruiten en pindasaus.


#30

Welke had je? Die van Garden Gourmet of die van Albert Heijn?


#31

Van de veg[quote=“wouterduijndam, post:30, topic:5153, full:true”]

Welke had je? Die van Garden Gourmet of die van Albert Heijn?
[/quote]

Van de vegetarische slager :innocent:


#32

Lekker hoor :ok_hand:


#33

Weer inspiratie opgedaan, dankje @wouterduijndam


#34

De friet of de kiemen??


#35

De recepten :slight_smile:


#36

En vaak zijn het niet eens recepten bij mij.
Ik heb regelmatige bakjes met groente over en ook rijst.
Deze kliekjes gooi ik bij elkaar, bak er een burgertje bij, tomaatje ernaast en klaar.

Dit heb ik op smaak gebracht door er gewoon een flinke lepel hummus doorheen te scheppen.
Dit is ook lekker warm.


#37

De veggie pizza van gisteren.

Bodem is kant en klaar van de Albert-Heijn.
De bodem smeer ik in met een lekkere (pittige) hummus.
Vegan kipstukjes erop, ik had nog broccoli in de koeling liggen, paprika, tomaat, wat pijnboompitten en zonnebloempitten erop en Vegan pizza kaas van Nature&Moi en klaar is Wouter.