FIT.nl

FIT.nl wederom Website van het Jaar!

Ons platform FIT.nl is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Website van het Jaar in de categorie Wellbeing & Fitness! We willen iedereen bedanken voor de steun! :blue_heart:

Een geweldige eer, want ons team streeft er al vanaf dag 1 naar om de beste en betrouwbaarste bron van informatie te zijn op het gebied van fitness, gezondheid en voeding.

Toen we zeven jaar geleden als hobbyisten begonnen met een simpele gratis blog over fitnessen, hadden we nooit gedacht zó snel te groeien en zo veel mensen te kunnen helpen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een landelijk gezondheidsplatform met eigen gratis en betaalde producten, een gepubliceerd boek ‘De FIT Methode’, personal coaching, recepten en honderden pagina’s aan gratis informatie.

Onze insteek en missie is in al die jaren niet veranderd: zo veel mogelijk mensen helpen met een fittere leefstijl. De basis van onze website is en blijft: gratis, begrijpbare en vooral betrouwbare informatie leveren. Informatie die klópt: dus gebaseerd op wetenschappelijke bronnen en uitgebreide praktijkervaring van ons team van professionals. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoonweg fitter wilt worden.

Wederom deze prijs winnen is voor ons een bevestiging dat we op de juiste weg zijn - en we gaan dan ook zeker graag zo door zodat we nóg meer mensen kunnen helpen! :blue_heart:

6 likes

Hey! Wat gaaf! Gefeliciteerd! Goed bezig :muscle::muscle::muscle: jullie verdienen het :grin::+1:

3 likes

Gefeliciteerd

2 likes

Absoluut verdiend, gefeliciteerd!

1 like