FIT.nl

Deel kennis en ervaring

Het FIT nl forum is een plek om vaardigheden, kennis en interesses delen via lopend gesprek. Behandel dit discussieforum met hetzelfde respect als dat je een openbare ruimte zou behandelen.

Het onderstaande zijn geen vaste regels, maar richtlijnen die helpen de community menselijk te houden. Dit is een beschaafde plek voor openbare discussies.

Het verbeteren van de discussie

Help ons met het maken van een geweldige plek voor discussie. Door elke dag bezig te zijn met het verbeteren, hoe klein dan ook.

De onderwerpen die hier besproken worden zijn belangrijk voor ons. Wij achten dat u ook doet alsof ze ook relevant zijn voor u. Wees respectvol over de onderwerpen en mensen die we bespreken. Zelfs als u het (deels) niet eens bent met wat er gezegd wordt.

Een manier om de discussie te verbeteren is om je te verdiepen in discussies die op dat moment plaats vinden. Gelieve je te verdiepen in de onderwerpen voordat je gaat reageren, of elf een discussie start. Op deze manier heb je een beter kans mensen te ontmoeten die dezelfde visie delen.

Blijf vriendelijk, zelfs wanneer je het er niet mee eens bent

Misschien wilt u reageren op iets waarmee u het oneens bent. Dat is prima, maar vergeet niet dat je ideeën/denkwijze bekritiseerd en geen mensen.

Gelieve te voorkomen:

 • Uitschelden

 • Persoonlijke aanvallen.

 • Reageren op de toonzetting van een post in plaats van de werkelijke inhoud.

In plaats daarvan, bied gemotiveerde tegenargumenten die het gesprek te verbeteren.

Jouw deelname is belangrijk

De gesprekken die we hier hebben de toon gezet voor iedereen. Help ons de toekomst van deze gemeenschap te beïnvloeden door deel te nemen aan discussies, die dit forum een ​​interessante plek maken. En laten we degenen die hier niet aan bijdragen vermijden.

Het FIT nl forum geeft een aantal instrumenten die de gemeenschap in staat stelt om de beste (en slechtste) bijdragen gezamenlijk vast te stellen: favorieten, bookmarks, houdt van, vlaggen, antwoordt bewerkt, enzovoort. Gebruik deze tools om je eigen ervaring en die van iemand anders te verbeteren.

Laten we proberen om ons forum beter achter te laten dan toen we het vonden.

Meld problemen

Moderators hebben speciale autoriteit; zij zijn verantwoordelijk voor dit forum. Maar jullie net zo goed. Met uw hulp, kunnen beheerders community facilitators zijn, en niet alleen conciërges of de politie.

Als je slecht gedrag zien, niet antwoorden. Je moedigt slecht gedrag aan door het te erkennen, verbruik je energie hier dan ook niet voor. Als er genoeg meldingen zijn, zal er actie ondernomen worden. Ofwel automatisch ofwel door een interventie van een moderator.

Om onze gemeenschap zo goed mogelijk te behouden, hebben moderators het recht om inhoud en eventuele gebruikersaccount om wat voor reden dan ook op elk gewenst moment te verwijderen. Moderators checken niet alles wat geplaatst wordt en daarom neemt de site ook geen verantwoordelijkheid voor inhoud die geplaatst wordt door de gemeenschap.

Wees vriendelijk

Grofheid saboteert een gezond gesprek. Wees daarom beleefd.

 • Post niets dat aanstootgevend, beledigend of betoog vol haat is.

 • Houd het netjes. Plaats geen obsceen of seksueel expliciete content.

 • Respecteer elkaar. Val geen mensen lastig, doe niemand na en stel geen prive-informatie van andere beschikbaar.

 • Respecteer ons forum. Post geen spam of andere content die ons forum zou kunnen vernielen.

Dit zijn geen concrete voorbeelden met precieze definities. Echter geeft het wel een richtlijn voor dat geen wat je wel en niet kunt maken. Als u niet zeker weet of wat u wilt posten matcht met onze richtlijnen, ben dan verstandig en post het niet of vraag het na aan een moderator.

Dit is een openbaar forum, en zoekmachines indexeren deze besprekingen. Houd de taal, links en afbeeldingen veilig voor familie en vrienden.

Houd het netjes

Post geen dingen van andere zonder dat je hiervoor toestemming hebt. Op deze manier hebben we meer tijd om relevante discussies te bepreken en gaat dit niet ten koste aan het opruimen van ongeschikte content. Dus:

 • Start geen onderwerp in de verkeerde categorie

 • Post niet dezelfde dingen in verschillende categorieën

 • Plaats geen antwoorden zonder inhoud

 • Onderteken je berichten niet – elk bericht heeft uw profielinformatie die eraan gekoppeld wordt

In plaats hiervan kun je +1 of gebruik de like button. In plaats van een bestaand onderwerp in een radicaal andere richting te sturen, gebruik antwoord als een gelinkt onderwerp.

Plaats alleen je eigen content

U mag niets posten dat behoort aan iemand anders zonder dat je hiervoor toestemming hebt ontvangen. Je mag geen beschrijvingen van links of methode voor het stelen van iemand anders intellectueel eigendom (denk aan software, video, audio, afbeeldingen) of voor het breken van een andere wet te plaatsen.

Algemene voorwaarden

Ja, juridisch jargon is saai, maar we moeten onszelf te beschermen - en bij uitbreiding, u en uw gegevens - tegen onvriendelijke mensen. We hebben een Algemene beschrijving van uw (en onze) gedrag en rechten met betrekking tot de inhoud, privacy, en wetten. Om deze service te gebruiken, moet u akkoord met onze algemene voorwaarden.